Test med lokala sökresultat inom SEO

Test lokal sokmotoroptimering

Testa kraften genom lokal sökmotoroptimering

Jag satte ihop ett inlägg om sökmotoroptimering Falun här inne på sajten den 22:a februari dels för att synas för söktermen såklart men även se hur pass stark kraft min sajt har i konkurrens med de övriga sajterna som syns för samma sökterm inom SEO här i Dalarna. I skrivande stund placerar jag mig som nummer 2 och jag tror faktiskt att jag kommer ta plats 1 innan mars är slut.

Starka företag i Falun

Det är en relativt stark närvaro på webben här i Falun med bolag som Bananbyrån och Panang i spetsen. Det är två kompetenta byråer som skapar många fina saker på webben åt sig själva samt sina kunder. De är relativt breda båda dessa byråer med bra kompetens inom flera områden vad gäller digital marknadsföring.

Testet fortgår

De andra som har upptagit en topp 10 placering har kanske inte alls satsat fullt ut för att skapa sig kunder via denna lokala sökterm. Det är ju knappt någon trafik på denna termen, men det räcker ju med att ett par företag ser dig i toppen av en liten sökterm, så kan det ju skapa väldigt fina affärer för både dessa företag och dig vad gäller uppdrag.

Test lokal sokmotoroptimering

Jag kan även tycka att man skall synas för det man håller på med även om man är en bred webbyrå. Det ingår liksom kan jag tycka, men det är helt min egen åsikt. De syns ju och har synts under en längre tid, men testet visar ju även på att det är relativt enkelt att knuffa ner andra sajter när en mer nischad sajt med lite kraft vill ta ett specifikt sökresultat.

Som sagt. Testet kommer att fortgå och även utvecklas till att skapa fler topplaceringar inom sökmotoroptimering + ort. Jag sitter i skrivande stund och funderar på vilken ort jag skall gå för härnäst. Har du några förslag, så får du självklart höra av dig här nedan i kommentarerna.

Testa kraften genom lokal sökmotoroptimering

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *