Sajter till salu: Köp affiliatesajter här!

affiliatesajter till salu

Fynda affiliatesajter till bra pris!

Letar du efter en sajt som kan vara användbar att bygga vidare på, eller letar du efter en sajt som kan fungera som stöd för dina befintliga sajter? Vi har valt rensa lite i vår domänportfölj och säljer därmed ett antal domäner i olika nischer.

Jag och en kamrat säljer sajter och domäner

I vissa fall är det sajter med innehåll som vi säljer där allt innehåll på sajten ingår tillsammans med domänen. Vem vet, vi har kanske rent av den där domänen/sajten som kan hjälpa dig att klättra de sista stegen mot toppen i serpen!? Ta dig en titt och se om du hittar något av intresse!

För de flesta sajter eller domäner som vi säljer så har vi ett föreslaget pris. Vill du köpa sajten eller domänen för det priset så kommer vi att sälja den för det. Om det är så att vi får flera bud på samma sajt eller domän så blir det budgivning. Skulle det vara så att du är intresserad av flera domäner och/eller sajter så är det inte helt omöjligt att vi kan komma överens om ett paketpris i så fall.

Lägg bud längst ner i kontaktformuläret!

Försäljningen sker privat så det är de priser som är listade som du betalar. Köparen betalar eventuella transfer- och överlåtelseavgifter. Betalning sker via Paypal.

Är du intresserad av att köpa någon av våra sajter eller domäner, var och för sig, eller i paket, tveka inte! Gör din affär snabbt och enkelt genom att använda e-postformuläret längst ned på denna sida där du berättar vilka sajter och/eller domäner du vill köpa!

Sajter med innehåll – Lägg bud via kontaktformuläret

Inga sajter eller domäner till salu just nu! 

Detta var de domäner och sajter som finns till salu!

Hoppas du ser potentialen i dessa sajter och det vore kul om de hamnade hos någon som kan utveckla de och ge dessa sajter den kärlek som behövs för att de skall lyfta!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *