Sökmotoroptimering Borlänge

Sokmotoroptimering Borlange SEO

SEO i Borlänge

Jag har skapat ett test som går ut på att ta placeringar med lokal sökmotoroptimering och nu har detta test kommit till Borlänge. Jag kommer själv från Falun och min post om sökmotoroptimering Falun har tagit sig in på första sidan av den söktermen på Google.se. Det hoppar fortfarande i den serpen, men jag tror att det skall stabilisera sig inom kort och att jag kommer erhålla en topplacering i det sökresultatet.

Lokal sökmotoroptimering i Borlänge

Det finns flera webbyråer som verkar i både Falun och Borlänge och dessa har skapat många fina webbplatser och bra digital marknadsföring för både sig själva och sina kunder i Dalarna. Bananbyrån och Panang utgår från Falun, men det finns även bra byråer i Borlänge.

Sökresultatet för Borlänge

Google.se i inkognitoläge ser ut som följer idag: Topborn.se 1:a, Highwayz.se 2:a, Grannar.se 3:a, Adwisemedia.se 4:a. Alltså ingen renodlad webbyrå bland de 4:a översta resultaten, som kommer från Borlänge. Antingen så finns det inga som utför sökmotoroptimering i Borlänge, som har satsat på sin egen lokala marknad eller så har de inte gjort sin hemläxa. Jag vet inte vilket. Trist sökresultat för de lokala byråerna måste jag ändå säga.

Sokmotoroptimering Borlange

Ofta enkelt med lokala sökresultat

Jag tror att det skall vara relativt enkelt att slå sig in i detta sökresultat. Vi får se om en vecka eller så 🙂 Hur som helst, så är det ett dåligt betyg till de som arbetar och verkar inom Borlänge vad gäller sökmotoroptimering för detta lokala resultat. Man kan ju även satsa på att bli stor inom SEO i hela Dalarna.

Det skulle självklart skapa affärer för dessa företag ifall de syns på sina egna söktermer. Som byrå är det ett måste tycker jag. Att man faktiskt själv syns för det man arbetar med. Det blir ju helt klart mer trovärdigt samt du kan ju alltid pitcha det enkla sökresultatet till blivande kunder.

Min egen intention är att ta en placering i toppen av detta sökresultat och även att erbjuda sökmotoroptimering till företag i Borlänge inom en snar framtid. Mer information om detta kommer.

Sökmotoroptimering Borlänge

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *