Det öppna affiliate projektet läggs ner och nytt projekt startas!

Projektet som vi drev ett kort tag läggs ner.

Jag startar dock ett eget projekt direkt!

Tillsammans med en kollega i SEO världen skulle jag driva ett öppet affiliate projekt var det tänkt. Vi stötte på en del komplikationer och väljer att lägga ner det projektet innan det ens kom igång. Trist, jag vet, det var många som ville se hur vi skulle ta ett projekt till toppen från start till mål. Det finns flera olika skäl till varför vi väljer att inte gå vidare med detta, men en av de stora anledningarna var och är att de affiliate program, som finns i nischen stängs ner hela tiden. Tyvärr.

Jag startar dock ett eget projekt direkt som jag kommer vara helt öppen med. Jag kommer att vara transparent med allt inom det projektet.

Jag har redan startat upp domänen. Den är inom hälsonischen. Du kommer att få veta allt om den i nästa post om detta ämnet. Den posten kommer i mellandagarna.

Detta är vad du kommer att få se:

– Vilken sajt jag kommer att arbeta med.

– Hur jag har valt nischen.

– Hur jag skapar en sajt, som är tänkt att ta sig till toppen i sin nisch.

– Hur jag skapar inkomster med hjälp av affiliatemarknadsföring.

– Hur jag tänker och arbetar med min SEO.

– Vad jag skapar för inkomster i projektet.

Allt öppet. Allt framme i ljuset.

Det skall bli kul att driva detta projekt. Du får gärna komma med positiv och negativ input på detta projekt. När du väl får se vilken nisch och vilken sajt jag kommer att arbeta med. Är det bra råd du kommer med, så kommer jag naturligtvis att använda mig av dem och du kan få en länk från denna webbplatsen om du hjälper mig framåt i processen.

 

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

14 reflektioner på “Det öppna affiliate projektet läggs ner och nytt projekt startas!

 1. Alexander säger:

  Ska bli väldigt kul att följa, Har tidigare bara sett dina inlägg på seo-forum och du har faktiskt hjälpt mig också med en del frågor, vilket jag tackar för! 🙂

  Hoppas det här projektet går bra och att man kan få lite inspiration, jag har bokmärkt den här hemsidan nu och kommer titta in med jämna mellanrum.

  • Petter Hedman säger:

   Hej Alexander!

   Vad kul att du vill följa med på den resan.
   Domänen ligger redan ute och projektet har startat i mitt huvud 🙂

   I mellandagarna kommer jag att posta en ny artikel om detta ämne.

 2. Matte säger:

  Mycket intressant med ett öppet affiliate projekt. Jag har funderat över hur jag själv skulle kunna göra men inte riktigt kommit mig för att starta något.

  Än så länge har jag bara intäkter från Adsense på mina egna projekt, men tanken på affiliate ligger där i bakhuvudet och gnager hela tiden.

  • Petter Hedman säger:

   Hej Matte!
   Hoppas du kommer att få några bra inputs från detta projektet.
   Det är alltid bra att se andra arbeta, man får alltid kraft och energi av det oavsett vem det är som sitter bakom spakarna.

 3. Stefan Nilsson säger:

  Gillar att följa projekts utveckling och håller tummarna på att det blir riktigt lyckat. Överväger för övrigt att sälja ganeriviktsnabbt.se (184 inlägg + 34 sidor) – vore kanske något för dig även om det inte riktigt blir från grunden då.

   • Stefan Nilsson säger:

    Ah, bra fråga Petter. Har endast flyttat över innehållet från en annan domän när den blev uppsagd och eftersom jag använde mig av GoCodes så dog alla affiliatelänkar, utöver bannern, i samband med det. Tyvärr helt missat det då projektet inte varit prioriterat. Tack för tipset!

    Får köra på någon månad och se resultat så att siffrorna blir korrekta vid en försäljning.

  • Petter Hedman säger:

   Hej Erik!

   Skall sanningen fram, så ligger jag illa till 🙂
   I alla fall med uppdateringarna.
   Det kommer att bli publikt inom en snar framtid jag lovar, men jag är ledsen att det drar ut på tiden.

  • Petter Hedman säger:

   Hej Johan!

   Vi får se om jag kör det öppna affiliate projektet.
   Jag har fått nytt arbete och pluggar samtidigt.

   Vi får se hur det blir i framtiden med tid och prioritering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *