Sökmotoroptimering Falun

SEO Falun

SEO i Falun

Jag sitter och tittar på sökresultatet för ”sökmotoroptimering Falun” i inkognito läge hos Google.se. Det har sett relativt likadant ut under en längre period med ett fåtal förändringar i absoluta toppen. Det skiftar lite vilket företag, som ligger etta till femma för denna sökterm. Det hoppar lite där och har gjort så en lång tid.

Sökmotoroptimering Falun på Google idag: 

Sokmotoroptimering Falun

Sökresultatet skiftar ju som så många andra sökresultat hos Google.se och de andra Google sajterna runt om i världen. Idag är det Bananbyran.se, som ligger etta. Topborn.com ligger tvåa. Panang.se ligger trea och fyra i skrivande stund.

Två lokala företag med i toppen

Bananbyran och Panang är företag som kommer från Falun och Topborn är ett företag, som kommer från Borås. Topborn har tagit en hel del bra positioner unt om i Sverige på sökmotoroptimering + ort, genom att skriva ett kort inlägg om sökmotoroptimering och använda sig av orten i texten. Texterna är korta, men de har ändå tagit sig upp i toppen på många orter runt om i landet.

Jag har sett på Twitter att det finns en del invändningar mot detta sätt att arbeta på, men det är ju upp till var och en att utnyttja sin egen sajt och kraft för att synas på vilka söktermer man än vill kan jag tycka. Det kanske genererar affärer för Topborn och då är det ju ett bra sätt att synas på oavsett vad man tycker om sättet att arbeta på.

Bananbyrån och Panang kommer som sagt från Falun och de är lokala webbyråer med stark lokal koppling. Båda dessa företag är duktiga på vad de gör samt har växt under de senaste åren. Panang drivs av Jonas Grenfeldt som ju har skapat sig ett relativt känt namn både här i Dalarna och i SEO Sverige.

SEO Falun

Sökmotoroptimering i Falun

Från och med idag har jag tänkt lägga mig i både det lokala sökresultatet för ”sökmotoroptimering Falun” samt även dra igång med optimering på webben för företag igen. Detta inlägg får vara mitt eget startskott till att både synas för söktermer vad gäller SEO i Falun och Dalarna, men även vad gäller att hjälpa företag med deras sökmotoroptimering.

Inga egna kunder

Jag har personligen inte arbetat aktivt med webbkunder under en period utan arbetat med egna projekt fullt ut. Jag känner att tiden är mogen för att ta steget ut igen och börja att arbeta aktivt med kunder och deras SEO. Det är både givande och roligt att hjälpa företag att synas på webben och då speciellt på Google. Man får verkligen en kick av att se deras sajter gå upp i toppen för sina sökord och skapa fler affärer genom bra utförd sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering kan vara din bästa säljare

Man brukar säga att rätt utförd sökmotoroptimering är din bästa säljare på sikt. En sajt som är optimerad kan ju ligga i toppen för rätt sökord i många år för dig som företagare. Det är en av de bästa säljkanalerna som finns när den fungerar och man har satt upp en sajt som klarar av att ligga i toppen för de sökresultatet man eftersträvar.

Ligger du inte själv i toppen för dina tjänster och produkter i din bransch så är det någon annan som får dina affärer. Så enkelt är det. Så se till att du använder dig av ett kunnigt företag när du skall genomföra din sökmotoroptimering för ditt eget företag.

Sökmotoroptimering Falun

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *