Utökat samarbete inom SEO

Streetwear online

Nu har vi satt upp fler sajter i vårt samarbete

Stefan Johansson och jag har ju ett samarbete på nätet vad gäller ett par sajter inom mode och kläder. Vi har som du kanske redan vet utökat antalet sajter och det har nu blivit ett lite nätverk. Inget stort, men ett par sajter inom nästan samma nisch.

En av sajterna är en sajt inom streetwear. Det är Streetwearonline.se som är en av de nya sajter i samarbetet och det känns som en kul nisch att arbeta med. Det är en bred sajt och det finns 12 500 produkter i sortimentet. Inte i vårt eget sortiment, för sajten är en affiliatesajt där vi agerar mellanhand mellan kunden och den webbutik, som kunden hamnar på efter att ha klickat sig vidare från streetwearonline.se.

Streetwear online

Mycket produkter att ordna med på sajten

Det finns ju riktigt mycket produkter på sajten om streetwear och vi har precis satt igång att uppdatera texter och bilder med unika beskrivningar samt egna unika produkttexter. Det är ett hästjobb, men det går framåt i maklig takt. Ingen stress är ett ledord, men vi arbetar mot målet lite varje dag och då kommer vi att komma fram tillslut.

SEO Team

Stefan sätter upp sajterna som vi arbetar med och jag skapar text samt uppdaterar allt information när sajterna väl är på plats. Bilder och texter behöver antingen skapas från grunden eller omarbetas. Allt efter behov. Det är kul att skriva och jag gillar att se textmassan växa fram från tomma intet.

Vi är ett bra team tycker vi och hoppas att det skall ge frukt i framtiden. Det klickas och handlas lite redan nu, men vi skall allt få det att lyfta ytterligare är ju tanken.

Gå gärna in på Streetwearonline.se och kolla på vårt nya projekt

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

3 reflektioner på “Utökat samarbete inom SEO

 1. Erik säger:

  Riktigt kul att läsa om era projekt!

  En fråga dock, är ni inte rädda att ha så många affiliatelänkar per sida? Jobbar själv på liknande sätt. Har försökt läsa mig till om det skadar sidan med många affiliatelänkar utan något riktigt bra svar. Annars är det ju ett väldigt kraftfullt sätt att djuplänka på.

  //Erik

  • Petter Hedman säger:

   Jo, det kan skada sajten att ha många utgående affelänkar, men vi har valt att arbeta så med denna sajten.

   Ja, går att djuplänka bra. Helt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *