Nytt SEOsamarbete

modeklänningar

Helt plötsligt händer det!

Att man känner att man har hittat rätt kompanjon. Jag och Stefan Johansson, som tidigare ägde denna webbplats har startat ett samarbete vad gäller ett par webbplatser och SEO. Vi har precis satt igång och mitt i min flytt till Teneriffa, så har jag inte haft så mycket tid än att arbeta på sajterna, men nu skall allt igång är det tänkt.

modeklänningar

Den första sajten vi har satt tänderna i är en sajt om klänningar. Inget som vi hade tänkt på innan, men det är ett spännande samarbete och vi har satt igång ett par affiliatesajter i nischen. Ja, vi är lite öppna med detta projektet.

Vi vet att det kan skada sig men det är en risk vi får ta. Vi vill vara öppna och själva gillar vi att läsa och inspireras av andras framgångar och arbeten på webben, så vi kör samma grej här med denna nya sajten.

Den enda kännedom jag själv har om klänningar är att de ser bra ut på kvinnor. Ler. Så är det. Det är dock, som jag nämnde ett roligt samarbete och vi trivs mycket bra med varandra jag och Stefan.

Det är kanske det viktigaste.

Vi tror även att inom en överskådlig tid kunna tjäna en slant på dessa sajterna. Vi skall ge det en ärlig chans och arbeta oss uppåt i sökresultaten. Arbetet har som sagt kommit igång och det har redan trillat in ett par kronor på sajten. Vilket självklart är sporrande.

Annars så har jag skrivit en del på en av mina resesajter den sista tiden och fått stort genomslag vad gäller respons och läsare. Helt galet bra egentligen, men det är en helt annan historia.

Nu åter tillbaka till klänningarna.

Vi skall som sagt igång med ett gäng sajter och flera ligger redan ute. Vi skall skynda långsamt och sakta men säkert bygga upp detta är det tänkt.

Det skall bli spännande!

Stefan har hand om det tekniska och jag arbetar lite på mitt håll med texter och annat som skapar effekt vad gäller SEO. Jag nämnde inte länkar 😉

Hoppas att du själv har några spännande projekt på gång nu när tydligen hösten har kommit till Sverige.

Se till att ha det bäst tills vi hörs igen och ta hand om dig och dina projekt oavsett vad du arbetar med.

Nu blir det att kolla till klänningsnischen igen!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *