SEO av Flygresor och flygbiljetter hos flyg.nu

SEO Flygresor

Nu blir det optimering av flygbiljetter och flygresor

Jag har hittat ett nytt samarbete vad gäller sökmotoroptimering och denna gång gäller det seo vad gäller flygbiljetter och flygresor. Det är spännande och jag har redan satt igång att arbeta med den tilltänkta webbplatsen. Det är flyg.nu som jag skall hjälpa med seo, content och marknadsföring på Internet. Det är precis min nisch då jag älskar resor och platser över hela världen, så innehåll och arbetslusten kommer naturligt. Det är ju så mycket enklare då.

SEO Flygresor

Flyg.nu är som du kanske redan vet en jämförelsesajt för flygresor och flygbiljetter. Det är snabbt och enkelt att hitta sin flygresa på sajten genom att söka efter den i vår snabba sökfunktion.

Just nu finns det 20 stycken rese-leverantörer och flygbolag som vi samarbetar och det finns massor av riktigt fina och billiga flygresor du kan boka genom ett par enkla klick.

Du hittar resor över hela världen till mycket bra priser och vi arbetar tillsammans med både de stora traditionella flygbolagen, men även lågprisflygbolagen, så du är garanterad att verkligen få bra priser på flygbiljetter när du söker efter din drömresa på sajten.

Vad innebär mitt arbete på sajten?

Mitt personliga arbete ligger i att skapa massa med nytt innehåll och lyfta sajten på väl utvalda sökord för nischen samt bredda innehållet så att vi kan fånga upp besökare på tex Google, som söker efter specifika flygbiljetter + ortsnamn. Även SEO är tänkt att jag skall arbeta med samt marknadsföring i andra kanaler på webben. Det känns verkligen jätteroligt och jag känner stor lust till detta projekt.

Jag trivs även med Johan som äger sajten och vi kommer redan bra överens. Hoppas han tycker likadant!? Jag tänker inte avslöja allt för mycket här i denna bloggpost om projektet, men det finns mycket arbete att göra för att synas i de hårda och tuffa nischer som vi kommer att arbeta med. Det är verkligen tuff konkurrens på många sökord och det sporrar ju att arbeta hårdare och smartare samt effektivare.

Smart sökmotoroptimering

Vi skall arbeta smart och verkligen göra god sökordsanalys samt sedan arbeta mot valda delar av ett par av de fina nischerna inom flygresor och flygbiljetter som finns. Det finns mycket trafik att hämta, men såklart finns det riktigt stora drakar som vi arbetar mot och konkurrerar med. Inget snack om det.

Det är några av de tuffare svenska sökorden vi pratar om och det skall bli kul att se hur pass bra vi kan lyckas i dessa nischer. Vi är en bit på väg redan nu!

Jag skall försöka att hålla dig uppdaterad här inne på denna sajten om projektet så snart jag har tid igen att skriva några rader om flyg.nu och dessa framfart på Google. Användarvänligheten ligger självklart i fokus och vi arbetar kontinuerligt med att göra jämförelsetjänsten bättre, snabbare och enklare att använda.

Tuffa sökord vad gäller flygnischen

På senaste tiden har vi fått ner filtreringstiden till nästan halva den ursprungliga svarstiden och det är vi jättenöjda med. Johan är en duktig programmerare och han har verkligen gjort ett bra grundarbete för att få denna webbplats att flyga i sökresultaten. Han har ju även självklart fokus på att göra tjänsten så användarvänlig det bara går och även att den skall vara snabb och enkel att använda. Han är riktigt duktig!

Jag tackar Johan för förtroendet och att jag får vara en del av flyg.nu och jag gillar verkligen detta projekt riktigt skarpt! Det är precis min nisch känner jag även om det är tufft att ta de bästa positionerna vad gäller flygnischen.

Det sporrar ju egentligen bara lite extra. Att det är lite tuffare menar jag. Då gör man ju sitt allra bästa!

Nu skall jag arbeta vidare och du får ha det bäst och ut och jämför flygresor hos flyg.nu!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *