Flyg.nu projektet – En snabb uppdatering

Flygrese projektet Semrush.com

Sökmotoroptimering i flygnischen fortsätter

Vi arbetar frenetiskt vidare med SEO av flyg.nu. Det går framåt och är riktigt kul att arbeta i denna tuffa och krävande nisch. I denna artikel skall jag snabbt presentera ett par bilder där man ser lite av utvecklingen med flygsajten trots att det gått lite tid sedan jag kom in i projektet. Flygresor är kul!

Det finns många starka konkurrenter i denna nisch och det är tufft att slå sig in på denna marknad. Inget snack om det. Det finns även många fina sökord att arbeta med och massor med besökare som aktivt söker efter flygresor och vill handla. Det är ju det fina i kråksången. Lyckas man ta bra positioner på väl utvalda sökord, så kan det verkligen ge bra utdelning.

Flygrese projektet Semrush.com

 

                                                                    Utveckling av sajten. Bild från Semrush.com 

Har man inte kraften i sin domän eller dåligt med pengar, så rekommenderar jag att INTE ge sig in i denna nischen. Det kostar att ta bra positioner på ett eller annat sätt. Tålamod eller kapital brukar man prata om och i de tuffa nischerna är det båda två dessa faktorer som gäller. Här är det verkligen båda faktorer.

Johan har som jag nämnde i det första inlägget om detta flygprojekt gjort ett bra grundarbete med sajten och det är bara att ta vid hans arbete och fortsätta att bygga kraft, struktur och innehåll. Vi gör så gott vi kan och har tagit ett par riktigt bra positioner de sista veckorna. Vilket är riktigt kul!

Jag gillar flygresor

Jag gillar nischen skarpt och att skriva om flyg, flygbolag, destinationer och att pyssla med SEO runt detta är jättekul! Jag hoppas och tror att det finns många fler nya sökord att ta bra positioner på och det finns många fina nya funktioner att erbjuda dig som besökare av sajten.

Vi har lagt till en ny filtrering idag, som vi finslipar på och den tror vi kommer underlätta för dig att ännu snabbare och enklare filtrera ut just den exakta flygresan och det flygbolaget du helst flyger med.  Jättekul med denna fina utveckling.

Det var en bekant som frågade varför vi arbetade i flygnischen där det redan finns kraftfulla aktörer. jag svarade att vi tycker det finns en chans att göra en bra sökmotor för flygresor och även att det finns en viss avsaknad av reseinformation om destinationerna på många av de andra aktörernas webbplatser.

Vi arbetar frenetiskt för att fylla på med information om resmål och resor på sajten och hoppas bli en av de bästa webbplatserna i framtiden vad gäller bra och värdefull information.

Detta blir ett lite kortare inlägg om utvecklingen av sajten och ha det bäst tills vi syns och hörs igen!

Detta var en snabb uppdatering av flyg.nu projektet!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *