Aktivitet ger fart i SERP hos Google

Det är känt att aktivitet ger fart i SERPEN.

Som du säkert känner till så ger ju aktivitet på din webbplats fart uppåt i SERP. Du kan även åka neråt vissa perioder, men aktivitet vad gäller inlägg, bilder, videos samt länkar brukar ge fart uppåt i SERP. Kvalitet på allt är det som gäller. Inget spam.

Hopp i SERP

 

Denna webbplats har ju varit mer eller mindre inaktiv under 1 år, men nu skall den som sagt igång igen och det gav direkt fart i SERP. På bilden här nedan ser du hur den tog ett skutt uppåt från plats ca 63 till 39.

Jag vet faktiskt inte om det bara var den nya aktiviteten, som gjorde det, jag har inte gjort seriösa mätningar alls på denna sajt på länge, men troligtvis var det aktivitet inne på sajten och liten aktivitet utanför som gjorde att den tog ett kliv uppåt hos Google.

 

Jag har alltid lovat en massa saker vad gäller mina sajter. Att de skall ta sig än hit och än dit i SERP, men denna gången lovar jag inget vad gäller positioner eller andra framsteg som skall göras och tas.

Jag vet bara att jag skall vara mer aktiv och skriva inlägg här som förhoppningsvis skall hjälpa både dig och mig att ta nya positioner på Google samt få en mer framgångsrik Internetmarknadsföring framöver.

Tanken är att jag skall ta upp ett fall och visa det publikt. Ett fall där jag tar en domän, skapar en sajt och lyfter upp den på Google till första sidan. Vi får se vad jag har tid med och vilka steg jag skall ta med sajten, men det vore riktigt kul att göra det. Jag har haft det på tapeten tidigare.

Om du har tips och råd om vad du vill läsa om här inne på denna enkla seosajt, så får du gärna höra av dig i kommentarerna nedan och ge förslag på inlägg.

Sätt igång nu med din egen aktivitet, som ger placeringar i SERP!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *