Nu är det dax att uppdatera denna seosajt

Det var länge sedan jag skev här på sajten

Det har varit tyst här inne på denna seosajt länge nog nu. Jag har inte gått under jorden. Du har kanske sett mig på Twitter eller på någon av mina andra sajter. Jag har skrivit mycket om vår flytt till Teneriffa nu i år på min personliga reseguide om Spanien.

Jag har arbetat ett längre tag i bakgrunden av seobranschen. Inte tjafsat på Twitter så mycket som tidigare utan fokuserat på ett fåtal webbprojekt som jag inte vill skylta med.

 

Nu är det dock dax igen att skaka liv i  denna sajten. Den har legat mig varmt om hjärtat under en längre tid.

Det var riktigt roligt att göra de populära intervjuerna, som var så välbesökta för ett par år sedan. Tänk att det redan har gått så lång tid sedan dess. Tiden går snabbt oavsett om man har roligt eller tråkigt och nu är det dax att ha kul här inne igen.

Vi skall som sagt flytta till Teneriffa inom 6 månader och jag har tänkt att arbeta där nere med sökmotoroptimering lokalt för svenska och utländska företag samt arbeta som personlig assistent.

En salig blandning, jag vet, men det finns verkligen behov för bägge dessa professioner och jag har utbildning numera som undersköterska.

Det skall bli skönt att flytta ner till värmen och ta det lite lugnare. Det är ett helt annat tempo där nere.

Tanken är att skriva på denna seosajt om sökmotoroptimering samt skapa en specifik sajt för seo på Teneriffa.

Vi får se när det blir klart. Det är mycket annat som måste planeras och klaffa innan sommarens flytt.

Spännande skall det bli.

Så, nu kommer du att kunna läsa mer om sökmotoroptimering här inne och sajten skall absolut inte ligga i träda längre.

Vi syns snart igen!

 

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *