Populära bloggposter om SEO januari 2015

Vilka blogginlägg var populära januari månad 2015?

Som du säkert vet så har denna blogg om sökmotoroptimering varit i träda under nästan ett år. Jag har haft annat på tapeten, men nu är den igång igen. Det är/skall bli riktigt roligt att skriva om SEO, Internetmarknadsföring och Google igen. Det är ju en av mina favoritsysselsättningar med Internet. Att just skriva och grotta om detta spännande och intressanta ämnen.

Då bloggen har varit inaktiv så länge, så har ju självklart trafiken minskat med tiden. Ett år är lång tid på Internet och det märks tydligt om man tittar på Analytics. Där syns det att trafiken hit till bloggen har minskat sedan den var som allra mest aktiv.

Här ser du en bild på hur trafiken har sett ut under januarimånad 2015.

SEO hockeyklubba

Trafiken den gångna månaden är inget att hetsa upp sig över. Den är modest, men det syns tydligt att aktivitet i slutet av månaden har gjort gott för besöksantalet.

Även positioner på Google har fallit på de sökord, som jag tidigare hade hög placering på. Det är många aktiva bloggar, webbplatser som skriver och arbetar med sin sökmotoroptimering i denna hårda nisch i Sverige och det märks om man är inaktiv och inte har så mycket kraft i sajten.

Då finns risken att man droppar, som jag har gjort.

Nu är jag dock tillbaka och det skall bli kul att grotta vidare i SEO i Sverige och arbeta med söket på Google på denna webbplats.

Jag har ju skrivit aktiv på andra webbplatser, men denna skall bli extra kul. Sokmotoroptimering24.se ligger mig varmt om hjärtat.

Så. Vilka artiklar erhåller fortfarande trafik efter ett år och vilka artiklar ligger i topp vad gäller trafik hit till bloggen under januari månad 2015?

Det kan du enkelt se här nedan:

Själva domänen erhåller fortfarande mest trafik hit. Här nedan ser du vilka artiklar eller andra sidor på sajten som drar trafik.

– Vilken sökmotor använder du?

Artikeln om olika sökmotorer skrev jag 2013 och den drar fortfarande trafik till min sajt här. Det är det som styrkan i sökmotoroptimering. Du kan skapa trafik till din sajt under lång tid med en enda artikel. Tänk vad du kan åstadkomma med aktivitet, artiklar och kraftfulla länkar.

Nu är det dax att uppdatera denna seosajt

Denna enkla artikel skrev jag för att få igång lite aktivitet här på sajten och meddela att jag är på gång igen med sajten. Det blev lite buzz på Twitter när jag delade artikeln där och det är roligt att man kommer ihåg mig även om det gått ett år.

SEO verktyg

Sidan här inne där du kan hitta bra och användbara SEO verktyg drar fortfarande trafik. Den skapade för flera år sedan och det är roligt att folk fortfarande hittar till den sidan. En uppdatering kommer att göras under detta året.

Hoppas du gillar vad du läser här inne på sajten och kom gärna tillbaka hit igen.

Vi kommer som sagt att uppdatera kontinuerligt framöver med nyttig information om SEO.

Detta var de bloggposter som drog mest besökare hit till denna enkla SEOsajt under januari månad 2015.

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *