Skapa mer trafik med omarbetade blogginlägg

Skapa mer trafik med omarbetade blogginlagg

Fräscha upp dina bloggposter

Det finns mycket att tjäna på att omarbeta de blogginlägg du redan har skapat på din sajt. Du kan driva mycket mer trafik med uppdaterade versioner av de bloggposter du redan har skapat. Har du inlägg som redan driver viss eller riktigt bra med trafik, så kan det ge ännu mer att arbeta fram uppdaterade inlägg.

Jag själv arbetar kontinuerligt med blogginläggen på min sajt om rabattkoder. Även inlägg här på denna sajt är under omarbetning med jämna mellanrum.

I denna artikel tänkte jag ge tips och råd vad gäller att skapa mer trafik med gamla inlägg på din sajt. Det finns olika vägar att gå vad gäller att fräscha upp innehållet och här nedan får du tips på vad du kan göra för att dra mer besökare till din sajt med nytt fräscht material!

7 tips på hur du kan skapa nytt av gammalt!

  • Uppdatera informationen

Att uppdatera den befintliga informationen är ett riktigt bra sätt där du får en uppdaterad sajt samt dina besökare får fräsch ny information i de blogginlägg som redan rankar bra. Folk älskar nytt material och vill inte hitta gammal information när de väl klickat in till dig och din blogg.

  • Bryt upp ditt innehåll i mindre paragrafer

Denna enkla sak kan vara ett sätt att verkligen skapa ett bättre innehåll samt bygga på en redan genomarbetad bloggpost. Du har kanske lärt dig mer om ditt ämne och kan på så sätt skapa en fylligare text. Detta sätt gillar jag själv. Att man skapar en post som får ta fäste hos Google och sedan arbetar man med den redan existerande texten.

Arbeta med dina bloggposter

  • Uppdatera dina bilder

Nya bilder är alltid fräscht på en sajt. Jag själv har verkligen inte varit den främste vad gäller bilder och design. En uppdatering av layout och bilder kan verkligen göra underverk med redan skapat innehåll. Bryt upp innehållet och lägg in nya relaterade bilder. Det skapar en fräsch touch helt klart.

  • Sökmotoroptimera dina texter

Detta är absolut en viktig punkt. Du kanske har en text som redan rankar bra och har en del länkar pekandes mot den. Du kan ju arbeta med sökorden i texten, lägga till nya sökord, omarbeta texten, bilder, video samt arbeta med fler inkommande länkar. Antingen från andra sajter eller länka till texten från egna texter på sajten. Det finns alltid saker att göra på en sajt. Den blir liksom aldrig färdig. En sajt som står still är död. Likaså en gammal text som inte är up to date.

  • Kontrollera ditt språk och grammatik

Detta är en nog så viktig punkt. Både Google och dina besökare vill ha ett fungerande språk. Arbeta om texter som saknar ett bra språk och kolla alltid efter att du använt rätt grammatik. Felstavningar är enkla att göra, men även enkla att ta bort och du får ett bättre flyt i språket. Dina besökare gillar inte att du slarvar med språket alls.

  • Internlänka ditt material

En viktig del i arbetat att få ännu mer trafik till en viss bloggpost på din sajt. Är den relaterad till något annat material på din blogg, så skall du ju absolut se till att du får den internlänkad. Länka både till relaterat material från de populära artiklarna och till den populära artikeln från mindre populära artiklar på sajten.

Oka din trafik

  • Kontrollera brutna utgående länkar

Google gillar inte alls att du har brutna länkar. Inte dina besökare heller. De vill ta sig dit de vill med hjälp av dina länkar och brutna länkar signalerar att din sajt inte fungerar som den skall och det skadar din SEO men även ditt förtroende hos dina besökare. Rensa upp bland gamla brutna länkar. Tänk dig att du arbetar som affiliate och har en mängd brutna länkar som inte går dit de skall. Usch vilket tapp på inkomst det blir. Rensa upp och se till att länkarna går dit de skall.

Det finns alltid jobb att göra

Jag själv har en del att arbeta med när jag skall uppdatera mina egna sajter för att få dem att arbeta som allra bäst för mina besökare samt Google. Det har vi nog alla. Se till att du arbetar på ett bra sätt med ditt innehåll oavsett vad du vill uppnå med dina sajter. Hoppas du fått med dig nåt av värde av denna artikel.

Skapa mer trafik med omarbetade blogginlägg

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *