#svSEO – Svensk SEO på Twitter

Följ sökmotoroptimering i Sverige via #svSEO på Twitter.

Är du intresserad av att få reda på nyheter, tips och råd inom svensk SEO? Då skall du absolut följa den svenska hashtagen #svSEO på Twitter. Det är där mycket av konversationen sker mellan passionerade sökmotoroptimerare. Det finns andra platser, såsom Facebook och Google +, men jag föredrar faktiskt Twitter framför det andra sociala plattformarna när jag snabbt vill få reda på vad som händer och sker. Konversationen och debatten slår de andra plattformarna med hästlängder just nu enligt mig.#svSEO

Det kan både vara hårda ord mellan kollegor och konkurrenter, men det delas även ut massor av bra länkar samt tips och råd vad gäller SEO. Jag har många gånger använt mig av Twitter taggen för att nå ut med mitt eller andras budskap och för att följa de skickligaste personerna inom sökoptimering i Sverige. Många av dessa duktiga yrkesmän och kvinnor är på Twitter och de är aktiva inne på #svSEO dagligen. Detta gör att jag tycker Twitter är ett utmärkt forum för att hålla koll på vad som händer och sker inom SEO. Speciellt den svenska scenen.

Har du en fråga du inte kan svaret på eller vill du dela med dig av dina kunskaper, så är #svSEO perfekt för dig att följa. Du kan även få jobberbjudande eller berätta att du söker nytt jobb inom SEO eller annan Internetmarknadsföring. Jag har faktiskt fått arbete via Twitter och konversationen innan vi träffades skedde via nämnda tagg.

Det finns många skickliga sökmotoroptimerare som är aktiva vad gäller sökmotoroptimering inne på #svSEO, så se till att du följer denna aktiva och många gånger seriösa hashtag inne på Twitter.

Här hittar du direkt till flödet inne på Twitter för #svSEO.

 

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

4 reflektioner på “#svSEO – Svensk SEO på Twitter

    • Petter Hedman säger:

      Ja, gillar man att ranka webbplatser, så finns det ju många skickliga sökmotoroptimerare att följa via taggen och man kan ju alltid bidra själv när man har något delbart att erbjuda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *