Sökmotoroptimering och kryddor

Sokmotoroptimering och kryddor

Nytt projekt startar – Kryddor på nätet

Jag har arbetat med kryddor i ca 10 år och har haft kryddförsäljning på nätet i ca 5 år. Nu har jag för ca 5 år sedan sålt min kryddfirma och arbetar nu med helt andra saker än smaker egentligen. Jag har dock länge haft en förkärlek för smak och speciellt då kryddor till maten. Detta har jag inte utnyttjat så där värst mycket webben egentligen och jag sålde min firma precis när min egen e-handel med kryddor satte fart.

Nu har jag startat en ny sajt om kryddor

Jag tänkte jag skulle sätta upp en sajt i nischen igen och göra ett publikt case av det hela. Jag har egentligen inget mer att förlora än att jag drar på mig en eller annan konkurrent samt att de andra i nischen arbetar lite hårdare. Det är smällar man får ta när man vill visa upp ett projekt på webben.

Sokmotoroptimering och kryddor

Tanken är att jag har tänkt samarbeta med de som köpte min firma för 5 år sedan och jag har flera bra idéer som jag tänkte genomföra på webben utöver sökmotoroptimering av den nya sajten. Den nya sajten är https://kryddor.biz/ och vi får se hur pass långt upp i sökresultaten den kan ta sig vad gäller kryddnischen.

Jag har inte arbetat tidigare med en .biz domän här så vi får se hur Google vill placera den i SERP. Det skall bli spännande och jag gillar ju utmaningar. Jag leker mest på webben med mina sajter (har annat arbete på vardagarna), så jag har råd och tid att leka mig fram med det jag själv tycker är roligt.

Just kryddor är kul, då jag har mycket passion för ämnet. Som sagt. Det skall bli kul att se om jag kan få den att flyga!

Vi startar på plats 64

Alldeles nyss när jag tittade på Google.se i inkognito läge, hur den låg till i sökresultatet så låg den på plats 64. Nu när jag tittade igen, så hittar jag den inte ens. Jag har laddat upp 3 nya inlägg alldeles nyss och det kan ju ha gjort att den hoppar lite. Det borde inte vara så snabba rörelser egentligen idag, men vi får se hur den tar sig igen.

I mobilsöket ser jag den på plats 63 just nu. Vi får se hur den rör sig den närmaste månaden och speciellt de närmaste veckorna. Det skall bli spännande!

Jag har haft sajten sedan april månad 2016 om jag inte minns fel.  De tre första inläggen skev jag direkt 2016 i april månad och domänen har egentligen bara fått ligga till sig lite som Patrik Berggren skulle ha sagt. Det skall bli spännande att göra detta caset live inför era ögon och jag hoppas att du vill titta in här och se hur det går framöver.

Det finns massor att göra med sajten och jag har som sagt bara kastat upp den under förra året. Den är alltså färsk om man så säger vad gäller både innehåll och länkar.

I kommande inlägg skall jag göra en lista på de saker jag skall ta mig an under den närmaste tiden vad gäller kryddsajten. Ha det bäst tills vi hörs igen!

Sökmotoroptimering och kryddor

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *