Stefan Johansson – Smyckar tillvaron

Stefan Johansson ägde tidigare denna sajten

Denna enkla sajt om sökmotoroptimering ägdes tidigare av Stefan Johansson. Han drev den innan jag tog över. Jag har verkligen tyckt om att äga den, gör så även nu och den kommer att byggas vidare på framöver.

Stefan arbetar numera med att bygga upp sin nya ehandelssajt om smycken. Den är relativt nyskapad, men han har redan byggt på den rejält tycker jag. Bra jobbat Stefan!

 

Smycken har ju en gedigen historia i alla länder runt om i världen och det finns även många subnischer inom detta breda fina området.

Både billiga smycken, men även dyrare produkter, så publik och besökare kommer han förmodligen inte ha några problem att få till sin sajt om han fokuserar rätt vad gäller marknadsföring och sökmotoroptimering.

En sak han bör ta med i sin sökmotoroptimering är ju helt klart att skapa en mobilanpassad sajt, för Google har ju alldeles nyligen rullat ut sin mobilanpassningsalgoritm.

De premierar sajter som är mobilanpassade i mobilsöket och sajter som inte är det har fått olika rankingsplaceringar vad gäller desktopsök och mobilsök.

Denna seosajt har inte mobilanpassats än och den har olika rankingar just nu. Jag skall mobilanpassa den och bygga om den helt inom en snar framtid är tanken. Jag har haft en massa annat att tänka på på sista tiden. I will fix it!

Andra saker som Stefan bör tänka på vad gäller sin ehandelssajt är att han självklart skall arbeta med en hållbar sökmotoroptimering.

SEO utan stress är en bra väg att ta tycker jag.

Jag önskar honom lycka till i sin satsning och hoppas att den blir vad han har tänkt sig!

Försäljning via webben och speciellt med hjälp av sökmotoroptimering är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar verkligen när det fungerar både för mig men även för andra som jag känner.

En väloptimerad sajt som genererar mycket försäljningar är ofta den bästa säljaren ett företag kan ha tycker jag.

Som sagt. Lycka till Stefan med din satsning!

Nu skall jag se till att mobilanpassa denna seosajt inom kort.

Vi hörs snart igen!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *