Över 200 artiklar på Artikel24.se!

Nu har vi nått en bit på väg!

Min artikelkatalog Artikel24.se har sedan starten fått mindre kärlek av mig än vad som var tänkt från början. Jag har haft ett hektiskt år 2013 och jag har inte kunnat lägga den tid jag egentligen vill lägga på min artikelkatalog. Nu har jag kommit lite i fas, så jag tänkte skapa de artiklar jag lovade i mitt januari erbjudande. Sorry att jag ligger efter med detta, men det har varit hektiskt ett tag på andra fronter.

Vad har då tagit min tid under den senaste tiden?

Jag har börjat att plugga till undersköterska, läser just nu medicin och jag har fått en ny tjänst inom kommunen, som kräver min fulla uppmärksamhet. Den nya tjänsten innebär att jag skall vara planerare på hemtjänsten i Norlsund. Det skall dock lägga sig lite, så snart jag kommer in i det nya arbetet, men det är just nu väldigt mycket. Vilket är riktigt roligt. Jag gillar utveckling och trivs alldeles ypperligt på jobbet! Jobbet är toppen!

Nu över 200 st artiklar på Artikel24.se

Nu är det en bit över 200 skrivna artiklar på artikel24.se. Det känns väldigt roligt att det är såpass många som skriver artiklar och tack alla ni som är engagerade och skapar så pass mycket innehåll på webbplatsen. Jag skall själv skriva en hel del artiklar framöver som inte länkar ut från sajten och det kommer att gynna hela webbplatsen vad gäller kraften.

Når vi 500 artiklar innan året är slut?

Målet detta året är ju att komma upp i 500 publicerade artiklar och det känns just nu som ett helt rimligt mål tycker jag. Jag tror att vi når det målet innan året är slut och det vore kul att komma upp i såpass många artiklar. Tiden får utvisa vad som händer!

Använd dig av min artikelkatalog om du vill få lite extra kraft till dina egna webbplatser med hjälp av de utgående länkarna som du placerar i dina artiklar.

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *