Uppdatering

Nu tar vi nya tag här på sajten!

Vi kommer att uppdatera denna sidan med mycket nytt innehåll framöver. Innehåll som kan hjälpa dig i ditt seo arbete. Tanken är vi skall lägga till ett flertal seo verktyg inne på den sidan, men även skapa guider, intervjuer, ordlistor, videos och cheatsheets samt bjuda på värdefull information vad gäller allt som rör sökmotoroptimering. Allt för att du skall få så bra och användbar information som möjligt.

Det har hänt väldigt mycket det senaste året vad gäller SEO. Google har verkligen tagit krafttag och skärpt till kriterierna för hur de vill att en sajt skall vara utformad och länkad till för att verkligen erhålla en topplacering i deras sökresultat. Det har kommit ett par stora omvälvande uppdateringar, samt många mindre den senaste tiden. Ingen gång tidigare har Google skapat sådana förändringar i sin sökalgoritm som just nu. det gör det extra spännande att arbeta med SEO, men även svårare än tidigare.

Vi kommer naturligtvis att försöka hänga med vad gäller de kommande uppdateringarna som Gogole gör och självklart rapportera om dessa här inne. Sökmotoroptimering är det vi brinner för och det ämne som ligger närmast om hjärtat vad gäller Internetmarknadsföring.

Detta var en kort presentation om vad du kommer kunna hitta här inne på sajten framöver. Vi ser fram emot att få skapa en bra och funktionell webbsida inom seo nischen och hoppas att du skall komma att gilla den.

Vi hörs snart igen!

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *