Projektet fortskrider

Vårt öppna affiliate projekt går framåt.

Vi har smygit med vårt ”öppna affiliate projekt . Smygit fram med farten alltså. Det som har hänt är lite mindre än vad vi hade tänkt oss vad gäller detta projekt. Vi satte igång domänen och startade med ett längre inlägg, som har indexerat sidan, samt satt fart på domänen i nischen. Domänen har rört sig uppåt så sakteliga. Vi har dock redan haft ett par bakslag. Inget som brukar hända på andra sajter, men det har hänt i detta projekt.

Sajten har redan varit helt borta en gång. Ingen text. Inga bilder. Ingenting. Helt vit. Vi fick problem när en av oss skulle ladda upp ett nytt tema och allt försvann. En krasch. Nu är dock sajten på gång igen. Vilket är bra.

 

Kollegan som skulle vara med i projektet har meddelat att han inte kan vara med under vår tilltänkta framfart i SERP. Han har för mycket att göra med sina andra projekt. Synd, men det är ju helt ok. Har man inte tid, så har man inte tid. Ingen skugga på honom.

Jag kommer att köra vidare med projektet och kommer att visa upp det som det var tänkt från början. Det tar dock bara lite längre tid än det var tänkt från början.

I veckan skall jag sätta ihop ett flertal poster på projektsajten och sedan skapa informativa inlägg här på webbsidan, som visar hur jag tar mig uppåt i SERP och hur jag har skapat hela sajten. Jag kommer även att visa vart jag placerar länkarna som pekar in mot sajten. Allt kommer att vara öppet.

Här kan du läsa första posten om detta projekt!

Ha det bäst tills vi hörs igen!

 

 

 

 

Petter Hedman

Är passionerat Intresserad av Sökmotoroptimering och marknadsföring på Internet. Brinner för webben och arbetar med att få webbplatser att synas på Internet. Tycker du om denna webbplats och tycker att den ger dig värdefull information, så länka gärna hit.

6 reflektioner på “Projektet fortskrider

  • Petter Hedman säger:

   Det har ju varit en krokig väg till att börja med.

   Jag har valt att vara lite ”kryptisk” till att börja med.
   Detta pga det alltid finns sk copycats.
   De som alltid skall kopiera ett projekt oavsett vilket projektet är.
   Jag ville att vi skulle ha ett litet försprång ifall någon skulle kopiera vårt projekt.

   Du kommer att få se allt i sinom tid.
   Ledsen att det tar lite extra tid denna gång.

 1. andreas hogmalm säger:

  Vilken spännande och annorlunda idé att visa vägen genom en process som denna. Hoppas på lite heta tips och trix inom affiliate och Seo 🙂 Kommer bokmärka denna sidan nu och vänta med spänning på underhållande läsning. Lycka till med projektet!

 2. Håkan säger:

  Ska bli riktigt intressant !!
  Tror inte det kommer att avslöjas några fantastiska genvägar eller lösningar (sånt måste du ju hålla för dig själv 😀 ), men att följa ett hur ett seriöst projekt ska genomföras kan vara nyttigt för en novis som jag 😉

  Har väntat på uppdateringar på projektet men som du säger så är det nog helt rätt att inte köra det till 100% i ”realtid”.

  • Petter Hedman säger:

   Hej Håkan!

   Ja, det har ju varit lite trassel med avhopp och annat på vägen.
   Det tar lite extra tid, men kommer att komma upp på sajten i sinom tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *